Huur voor waarden

LOCATIE - De vermelde prijs voor de huurperiode is inclusief het verbruik van water en elektriciteit, behalve voor bepaalde locaties in de winter,  vragen wij € 50 meer voor verwarming (getoond op de advertentie in kwestie).

De betaalmethode is als volgt: 50% bij reservering en het saldo op de dag van aankomst. Het aantal gpersonen kan niet hoger zijn , dan zonder onze voorafgaande toestemming. Honden en alle huisdieren zijn toegestaan ​​als vastgelegd in huurovereenkomst .

 

AANKOMST - zaterdag of zondag, afhankelijk van verhuur vanaf 16u van de des betreffende dag. In geval van late aankomst, graag ons te informeren via het nummer op uw contract .

 

VERLATEN van de woning, Dit moet gebeuren vóór 10 uur op de dag afgesproken .woning moet in de zelfde staat zijn zoals bij aankomst ,of er kan mits bijbetaling een poetsploeg verkregen worden.

Graag op donderdag of max vrijdag bevestigen wanneer jullie de woning verlaten.

 

Accommodaties - Onze huizen en appartementen zijn  voorzien van servies, bestek en pannen, potten,alle huisgerei etc ...om jullie een confortabele vakantie te geven.

Woningen beschikken over lichte dekbedden of dekens.

 

EXTRA SERVICES – huren van: bed linnen huren, handdoeken, extra bedden,  reis kinderbedjes, kinderstoelen voor baby's,  Onze tarieven zijn altijd vermeld op de huurovereenkomst .

 

BORG - Bij aankomst wordt u gevraagd een verplichte borg zoals vermeld in uw contract. Voordat u vertrekt, en een uur eerder gedefinieerd op de dag van vertrek, zullen we terug een inventaris maken van de woning, voor de schoonmaak  bent u verantwoordelijk.

 

Toeristenbelasting - Het is niet in de prijs inbegrepen. Het zal bij aankomst met het saldo van de huurp verrekend worden. De kosten bedragen € 7 / persoon vanaf 16 jaar voor de gehele huurperiode.

 

Verblijf - We staan ​​voor u klaar om u te helpen en te adviseren tijdens uw verblijf in  L Escala. Klachten moeten de dag van aankomst of de volgende morgen op zijn laatst worden gemeld, om zo snel mogelijk de problemen te verhelpen ,zodat jullie een  aangename vakantie hebben.